Forskjell mellom versjoner av «Hjelp:Spørsmål»

Fra Språkrådets termwiki
Hopp til: navigasjon, søk
 
 
(4 mellomliggende revisjoner av samme bruker vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
 
== Spørsmål og svar ==
 
== Spørsmål og svar ==
  
=== Hjelp, jeg får ikke brukernavn og passord tilsendt ===
+
=== Hjelp, eg får ikkje tilsendt brukarnamn og passord ===
:'''Vemund Olstad''' ''Uni Digital'':
+
 
:: Tilgang til å redigere i Språkrådets termwiki er ikke basert på autoregistrering av brukere, slik det er i f.eks. Wikipedia. Alle brukere godkjennes av en administrator i Språkrådets terminologitjeneste. Det kan derfor ta en dag eller to før du får svar, avhengig av om vedkommende er på jobb eller ikke. Skulle du ikke ha fått svar i løpet av et par arbeidsdager, send en ny e-post til termwiki@sprakradet.no med kopi til term@sprakradet.no, og etterlys en tilbakemelding. Du kan også ringe Språkrådets sentralbord (22 54 19 50) og spørre etter noen i terminologitjenesten. Tekniske feil kan skje, så det er bare å ta kontakt.
+
:: Tilgang til å redigere i Språkrådets termwiki er ikkje basert på autoregistrering av brukarar, slik det er i t.d. Wikipedia. Alle brukarar godkjennast av ein administrator i Språkrådets terminologitjeneste. Det kan difor ta ein dag eller to før du får svar, avhengig av om vedkomande er på jobb eller ikkje. Har du ikkje fått svar i løpet av eit par arbeidsdagar, send då ein ny e-post til termwiki@sprakradet.no, med kopi til term@sprakradet.no, og etterlys ei tilbakemelding. Du kan òg ringje sentralbordet i Språkrådet (22 54 19 50) og spørje etter nokon i terminologitenesta. Det kan skje tekniske feil, så det er berre å ta kontakt.

Nåværende revisjon fra 24. jan. 2011 kl. 14:31

Spørsmål og svar

Hjelp, eg får ikkje tilsendt brukarnamn og passord

Tilgang til å redigere i Språkrådets termwiki er ikkje basert på autoregistrering av brukarar, slik det er i t.d. Wikipedia. Alle brukarar må godkjennast av ein administrator i Språkrådets terminologitjeneste. Det kan difor ta ein dag eller to før du får svar, avhengig av om vedkomande er på jobb eller ikkje. Har du ikkje fått svar i løpet av eit par arbeidsdagar, send då ein ny e-post til termwiki@sprakradet.no, med kopi til term@sprakradet.no, og etterlys ei tilbakemelding. Du kan òg ringje sentralbordet i Språkrådet (22 54 19 50) og spørje etter nokon i terminologitenesta. Det kan skje tekniske feil, så det er berre å ta kontakt.