Forskjell mellom versjoner av «Hjelp:Veiledning»

Fra Språkrådets termwiki
Hopp til: navigasjon, søk
Linje 1: Linje 1:
Om du vil søke på en term i termwikien, må du benytte søkefeltet øverst til høyre på siden. Her kan du skrive inn heile eller delar av termen på norsk eller engelsk. Trefflista vil først syne tilslag på termar under overskrifta ”Artikkeltitler med treff på forespørsel”. Deretter vil treff i definisjonar og kommentarar kome under overskrifta ”Artikkeltekster med treff på forespørselen”.  
+
Ein må ha særskild brukarkonto til å opprette og redigere termpostar. Dette får ein ved å gjere ein førespurnad til Språkrådet, sjå [lenkje].
Søket vil skje i alle kategoriane i termwikien og kan ikkje avgrensast til berre éin av dei.
+
 
Om søket ikkje gjev treff på ein fagterm, får ein tilbodet om å opprette ein termpost. Ein må ha særskild brukarkonto til å opprette og redigere termpostar. Dette får ein ved å gjere ein førespurnad til Språkrådet, sjå [lenkje].
+
Om du vil søke på en term i termwikien, må du benytte søkefeltet øverst til høyre på siden. Her kskriver du inn hele eller deler av termen. Trefflista viser først tilslag på termer under overskriften ”Artikkeltitler med treff på forespørsel”. Deretter kommer treff i definisjoner og kommentarer under overskriften ”Artikkeltekster med treff på forespørselen”. Søket vil skje i alle kategoriene i termwikien og kan ikke avgrenses til bare en av dem.
 +
Om søket ikke gir treff på en term, får du tilbud om å opprette en termpost for den aktuelle termen.

Revisjonen fra 8. apr. 2013 kl. 14:16

Ein må ha særskild brukarkonto til å opprette og redigere termpostar. Dette får ein ved å gjere ein førespurnad til Språkrådet, sjå [lenkje].

Om du vil søke på en term i termwikien, må du benytte søkefeltet øverst til høyre på siden. Her kskriver du inn hele eller deler av termen. Trefflista viser først tilslag på termer under overskriften ”Artikkeltitler med treff på forespørsel”. Deretter kommer treff i definisjoner og kommentarer under overskriften ”Artikkeltekster med treff på forespørselen”. Søket vil skje i alle kategoriene i termwikien og kan ikke avgrenses til bare en av dem. Om søket ikke gir treff på en term, får du tilbud om å opprette en termpost for den aktuelle termen.